My Collection Episode 6!!!

Finally I can post another episode! Yaaay! I feel like I should warn you though.. There will be ALOT of pictures! xD (Like always) Haha! Ok! As our pal mario would say! Heeeeeeere we go! ^^

NES
Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos
I know I already showed my FF1 for nes, but it’s so pretty so I had to do it again! ;D Oh! And this dragon quest game.. I’m not sure if it’s for a japanese nes or snes! :O Photobucket Pictures, Images and Photos

Snes
I didn’t have a super nintendo growing up but when I was like 18 I traded with some guy in my class, he wanted some speakers I had that I didn’t use anyway and I got a snes and some games! Best trade EVVAH! 😀
Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos

N64
Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos

Gamecube
Photobucket Pictures, Images and Photos

Wii
Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos “Mommy! You forgot this in the Wii photo!” Oh! thanks Kurr! ^^ (Haha!) Photobucket Pictures, Images and Photos

Wii U
Photobucket Pictures, Images and Photos

And that’s it! :O I have now showed you ALL my games! (Wow it took a while) x) I still have some more game related stuff I guess that I could show, like figurines, plushies, different gaming accessories, etc… And I was maaaaybe thinking about making it into a video episode, since it will be the last in my collection series, kind of a special edition :)) What do you think? Would you want a video or a normal post like always? Tell me in the comments and I’ll try to muster up some curage in the meantime, just in case you guys go for the video! xD *Lots of hugs*

7 thoughts on “My Collection Episode 6!!!

 1. Wow amazing collection. I plan on one day collecting games for my own fun. My biggest collection I ever owned besides my ps2 and ps3 games was my N64 collection. I must have litterally had 70+ games at one time but bad luck would strike me and I got robbed when I was young and lost all of them =[

  • Thank you! 😀 Sounds great! It’s good to have goals! ^^ haha! Omg that is terrible! :(( I would never stop crying if someone took my games :'(( I’m sorry! That’s really a bummer!

 2. Massor av bra titlar, riktigt avis. Vad är det för NES-kassett utan label? Underbar deal med klasskamraten, det är ju sånt man vill va med om nu 🙂 riktigt häftigt att du har några Superfamicom spel, gillar dom. Du växer i mina ögon hela tiden, älskar att du har NHL till 64:an haha! Fast Gin är min favorit, så måste jag säga att Kurr e riktigt skön 🙂

  Ang ev video: yes please!!

  • Den utan lable är mission impossible (skriver jag så illa??) haha xD Haha Aww tack 🙂 Måste dock erkänna att NHL till 64 nog följde med på köpet när jag köpte något annat! Falsk marknadsföring.. Jag gillar inte ens sport spel x)) haha! Jo kurr är väldigt speciell, inte lika kärleksfull som gin men han har andra kvalitéer xD

   • Du skriver inte lika illa som mig iaf 😉
    Haha, misstänkte att storyn bakom NHL var så 🙂
    Ser fram emot videon^^^

 3. Alltså herregud vad stor och värdefull samling du har helt galet också 🙂 Älskar verkligen Gins gästspel han älskar verkligen uppmärksamheten märker jag. Dragon quest 2 spelet är till famicom så du nu vet 🙂 och ja video kommer nog bli kanon för då får vi se spelen på helt annat sätt 🙂

  • Haha tack! ^^ Och större ska den bli! 😀 Ja katterna älskar att “hjälpa till” så dom slinker lätt med ^^ Åhå! Tack, då vet jag det 😀 Hmmm får se om jag vågar göra en video, hade varit lättare om man hade sällskap framför kameran x)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s