Last day in Umeå!

Today we had a busy but fun day! First off after breakfast we went out to a archery range and did some target practise! I’ve always loved archery but never really got to try it “for real” so this was loads of fun! 😀 I’m now planning to buy a bow of my own and start practising ^^

When we got back we had a barbecue and played some games, I got a lesson from the kids on how to bounce on a trampoline alternating from standing on your feet to bouncing on your butt.. (No photos, sorry! Let’s just say I am now ready to join the circus!) 😉 Then we went shopping again and of course I found some more games! xD We don’t have any game stores of any kind close to where I live so it was hard to resist! I do looooove to buy new games so I might as well do it when I have the chance ;D

Next my boyfriend’s brothers’s whife dragged me off to a yoga class. I have never tried yoga before and it was… interesting, fun but kinda scary to be a noob amongst alot of people who actually knew what they were doing! xD I first imagined I would be laying on the floor like a fish on dry land xD But apparently I was somewhat of a natrual! :O (Who knew???) Haha! xD

After we just relaxed and watched some more An Idiot Abroad ^^ Now I really need to sleep since we are leaving early tomorrow! I hope you all had a great weekend! **lotsa hugs** Photobucket Pictures, Images and Photos

4 thoughts on “Last day in Umeå!

 1. Ååååh, Jenny.. Vilken Hunger games wannabe 😉 haha.. Nä då, retas bara^^^
  Det är sjukt kul med pilbåge o även blåsrör.
  Älskar verkligen Karl Pikongton. Jag håller med dig, han kan mycket väl vara ett geni 🙂
  Vill bara meddela damen att jag “as we speak” fick sista trophyn I Home..
  Nu kommer jag inte återvända på ett tag, haha 🙂
  Pussa Gin, krama Kurr o klappa Gustaf från mig^^^

  • Haha jodu! Jag kände mig lika cool som katness eller vad hon heter! ;D Jenny a.k.a Jenny-Hood! xD

   Haha ja han är ju briljant! Hade inte sett programet tidigare så har skrattat så jag har träningsvärk i magen nästan xD

   Jasså?? Grattis! 😀 Jag har ju halkat lite efter känner jag! xD Ska försöka komma ikapp, men känns som du vinner! Har vi nån deadline föresten?? Kan va bra å veta.. xD

   Åh jasså? :O Vad menar du? Ska du smita på äventyr? eller har du bara tröttnat på mig? xD haha! Vilket som är ok iof! 🙂 Du vet ju vart jag finns om du ångrar dig! ^^ Absolut! Ska ge dom massa kärlek från dig! 😀 Kraaaam! ^^^

   • Haha, Jenny-Hood & Gin-Blund..
    Vilken familj 😉

    Då måste du ju se hans andra grejer, han är ju bl.a. med i Ricky Gervais podcast o är dessutom med i TV-serien Derek 👍

    Vi har ingen deadline, vår tävling är tillsvidare 😉

    Men TJ, jag menade ju Home.. Det är dit jag inte kommer återvända på ett tag.. Nu blev jag dock orolig och lite ledsen hur lätt du verkade kunna släppa mig^^^

   • Bästa duon det xD Han sötar sig så mina fiender blir trötta och lättare att träffa! ^^

    Åh jasså? Det måste jag kolla upp! Han var ju verkligen tok-rolig! xD

    Haha oj ja så var det! Är lite trött så jag misstolkade x) Läste det lite galet! Haha men nejje inte bli lessen! x(( Tänkte bara om det nu var så att du hade tröttnat så kan jag ju inte tvinga dig att ångra dig.. Vill ju inte vara taskig å dryg mot dig x( Du måste ju få göra som du vill… Men eeh.. det var ju tur att jag missförstod, synd bara att jag läser fel och svamlar på så jag får skämmas nu! xD Det är dax å sova tror jag! Haha! ^^^ Godnatt å Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s